Şehit Muhammet Uz İlkokulu
GÜNEŞLİ KÖYÜ GÜNESLI4 SK. NO 1 ESKİL / AKSARAY

VİZYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

MİSYON

Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2017 ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ RESİM YARIŞMASI İLÇE 3.SÜ VE 2017 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM YARIŞMASI İLÇE 3.SÜYÜZ. 2019 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM YARIŞMASI İLÇE 1.SİYİZ 2021 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM YARIŞMASI İLÇE 3.lüğü

TAM GÜN

KÖMÜR-KALORİFER

Servis Bilgisi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Öğretmenlerimizin tamamı öğretmen servisiyle Aksaray´a gidiş geliş yapmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz; Aksaray il merkezine 68.8 km, Eskil ilçe merkezine 31.7 km uzaklıktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Öğretmenlerimizin tamamı ücretli, öğretmen servisiyle Aksaray´a gidiş geliş yapmaktadır.

Güneşli Köyü- Petrol istasyonu yanı